Unieke Huwelijks of feestlocatie

Een van de mooiste dagen van je leven, vraagt om een speciale plaats, een plek met historische waarde. Chateau Lagut biedt vele mogelijkheden om deze dag onvergetelijk te maken. Of jullie nu een bescheiden en intiem of groots en spectaculair feest willen, de sfeer op Chateau Lagut maakt jullie bruiloft uniek.

Voor een klein huwelijk kan de receptie plaatsvinden in het kasteel en de verschillende vertrekken, elk met zijn eigen sfeer en eigen charme. Voor grotere groepen is de prachtige feestzaal (daterend uit 1786) perfect. De natuurstenen muren en het houtenbalken plafond geven deze zaal al heel veel charme en kan vervolgens nog geheel naar jullie eigen smaak worden gedecoreerd. Met een oppervlakte van 300 m2 is het geschikt voor maximaal 200 gasten. De professionele keuken is van alle gemakken voorzien en kan worden gebruikt door de cateraar van jullie keuze, zodat jullie kunnen genieten van een culinair (huwelijks)diner op een unieke locatie. Onze wijnkelders zijn een sfeervolle locatie voor de receptie of het feest.

Buiten biedt het bosrijke park van 16 hectare een kalme en rustige omgeving waarin jullie bij mooi weer de receptie, buffet of diner kunnen organiseren. Het is een ideale plek om openluchtfestiviteiten te organiseren en ’s-Avonds te kunnen genieten van een prachtige sterrenhemel.

Van huwelijksceremonie tot receptie, diner, feest en overnachting, alles kan bij ons onder een dak, op een schitterende locatie en dat biedt veel voordelen. Doordat de gasten kunnen blijven slapen is het ook een mogelijkheid om de huwelijksfestiviteiten wat te verlengen.

Geniet ervan door hen niet alleen een ontroerende ceremonie en een mooi feest te bieden, maar ook een echt ontspannen verblijf, waar iedereen waar je van houdt de tijd zal hebben om een diepe band op te bouwen.

Naast een sfeervolle omgeving, onze eigen 16e-eeuwse kapel, een mooie feestzaal,onze gezellige wijnkelders en een prachtig park, is het vooral de warme en levendige gezelligheid van een echt familiedomein wat Chateau Lagut zo bijzonder maakt. Al jullie gasten zullen deze unieke sfeer voelen die op jullie zal lijken. Jullie bruiloft zal elegant zijn, maar het zal vooral een moment zijn van gedeeld geluk, waar iedereen die van jullie houdt zich goed zal voelen, net als thuis. Ze vertrekken met het gevoel bij jullie verhaal te horen.

Jullie zijn degene die jullie huwelijk en programma samenstellen naar jullie wensen en ideeën, wij garanderen jullie persoonlijk advies en ondersteuning om jullie te helpen bij het organiseren van jullie bruiloft en voegen er graag onze expertise en gastvrijheid aan toe.

Behalve voor huwelijken is Chateau Lagut ook uitstekend geschikt voor andere feestelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een doopplechtigheid, lunch, diner, barbecue, borrel, proeverij, receptie of feest. De bijzondere locatie van Chateau Lagut zorgt voor een onvergetelijk feest, waar niet alleen jullie, maar ook jullie gasten nog lang over zullen na praten.


Ceremonie op domeinZEREMONIE KAPELLE


RECEPTIE, DINER, FEEST

SFEERBEELDEN DOMEIN
PROFESSIONEEL UITGERUST KEUKEN AAN DE FEESTZAAL