BEDRIJFSEVENEMENTEN

Bent u op zoek naar een rustige locatie voor uw bedrijfsevenement, training of vergadering? Dan verwelkomen wij u graag op ons domein. Onze unieke locatie zullen uw evenement tot een succes maken.
De deskundigheid van personeel is een belangrijke asset voor elke onderneming en instelling. Om trainingen en bijscholingen effectief te laten verlopen, zijn trainers en beleidsmakers steeds weer op zoek naar inspirerende omgevingen . Sfeer en locatie hebben een grote invloed op de effectiviteit van een vergadering en creatieve ideeën komen er beter tot stand. De inspirerende, zakelijke en tegelijkertijd ook enigszins huiselijke sfeer van Chateau Lagut is de perfecte ambiance om trainingen op maat te verzorgen. Ook de enorme tuin en de ongerepte natuur kunnen direct in een trainingsprogramma worden betrokken. De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Om uw vergaderingen te onderbreken bieden wij een aantal sportieve en culinaire activiteiten aan die de teamspirit positief zullen beïnvloeden.

Wie aan een congres denkt, heeft vaak een grootschalig beeld in gedachten. Grootschaligheid is echter niet per definitie het kenmerk van een congres. Centraal staat altijd een thema. Chateau Lagut richt zich op kleinschalige congressen, al dan niet in combinatie met productpresentaties. Ook bieden wij de mogelijkheid om tenten buiten in de tuin te zetten, indien u een productpresentatie of fair buiten wilt organiseren.

Naast de inspirerende locatie, en authentieke ruimtes mag u van ons catering op maat verwachten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om eens te ‘brainen’ over hoe we onze services naadloos kunnen laten aansluiten op uw bedrijfsevenement.


Presentatie in de feestzaal


RECEPTIE AAN DE FEESTZAAL EN OP BINNENPLEIN


PROFESSIONEEL UITGERUST KEUKEN AAN DE FEESTZAAL