UNIEKE HUWELIJKS OF FEESTLOCATIE

Huwelijken buiten het seizoen worden steeds populairder en er zijn dan ook goede redenen om in de herfst of winter te trouwen: de keuze om buiten het seizoen te trouwen biedt vele voordelen, zowel voor de decoratie en de sfeer als ook voor de portemonnee, de keuze uit leveranciers (daar deze veel minder snel volgeboekt zijn in deze periodes) en minder gasten zullen op vakantie zijn. Trouwen rond de feestdagen of op een feestdag heeft ook zo z’n voordelen. Ineens is de feestdag jullie feestdag, dubbelop! Daarnaast nemen veel mensen vrij rond de feestdagen en zouden jullie dus gewoon doordeweeks jullie huwelijk kunnen vieren!

De herfst en winter bieden veel sfeer en romantiek.

De herfst staat bekend om zijn mooie kleuren en de winter staat synoniem voor toenadering en lange gesprekken bij het vuur. Transformeer onze rustieke ruimtes in een cocooning, comfortabele en betoverde sfeer met bijvoorbeeld dikke tapijten, vloerkussens, plaids, fauteuils en fleece dekens buiten op de banken of juist in een geheel glamorous sfeer. Kies voor warme kleuren, kaarsen, indirecte verlichting, vuurkorven buiten op het terrein en knisperend vuur in onze grote haarden voor de totale sfeer in combinatie met bijvoorbeeld warme chocolademelk met marshmallows, een soepbar, glühweinbar of gegrilde kastanjebar. Het zijn de details die elke keer de charme van het decor zullen uitmaken voor een sprookjesachtige sfeer.

Nog een voordeel van deze periode is het prachtige licht en kleuren die de natuur heeft. Helemaal tof voor jullie fotoshoot! Wanneer jullie dan ook nog het geluk hebben dat er een paar sneeuwvlokjes vallen worden de trouwfoto’s pas echt magisch.

Het laat je dromen, nietwaar?
Zien jullie een huwelijk met winterse charmes al voor jullie op Lagut? Wij wel,……


Sfeerfoto’s winterhuwelijk